Onnisys Oy vastaa Helprintin palvelimien ylläpidosta sekä internet-yhteyksistä sisältäen palomuuri- ja vpn-palvelut. Projekteissa on keskitetty teollisuusyritykselle oleellisin asioihin ilman turhaa hypetystä. Hyvän kommunikaation ja Onnisysin käytännöllisen asenteen ansiosta Helprintin sisäisten IT-palvelujen käytettävyyttä ja toimintavarmuutta on saatu parannettua huomattavasti. Onnisys tarjoaa kehitysehdotuksia asiakkaan tarpeita ajatellen, ja sieltä saa myös hyvin palautetta omille ideoille.

 

Risto Vallenius, IT Manager, Helprint Oy

 

* * *

 

Helprint on Pohjoismaiden suurin syväpaino ja osa CirclePrinters‑konsernia. Yhtiömme on erikoistunut suurten painosmäärien laadukkaaseen, nopeaan ja kustannustehokkaaseen tuotantoon. Painosmäärät ovat yleensä 100 000:sta useisiin miljooniin kappaleisiin. Syväpainotuotteiden koko voi vaihdella lähes portaattomasti välillä A5 ja A3.

Helprintin asiakkaita ovat johtavat aikakauslehtikustantajat, vähittäiskaupan ketjut sekä yritys- ja asiakasviestinnän tekijät. Markkina-alueena on Suomen lisäksi muut Pohjoismaat sekä Venäjä ja Iso-Britannia, joissa kaikissa Helprint tarjoaa asiakkailleen joustavaa painopalvelua.

Risto Vallenius, IT Manager