ONNISYS OY

Onnisys Oy on vuonna 2013 perustettu  IT-palveluita ja kokonaisratkaisuja tuottava yritys. Yrityksen perustaneet ovat kokeneita alansa ammattilaisia ja toimivat yhtiön avainhenkilöinä.

Meillä on kokemusta niin pienten kuin suurten suomalaisten yritysten ympäristöistä aina kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Toimintatapamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Panostamme jatkuvasti laajaan teknologia osaamiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen osaamisen niin laite- kuin ohjelmistopuolella.

Hyvän kumppanuusverkoston avulla löydämme ratkaisun asiakkaan kulloiseenkin ongelmaan.

REFERENSSIT

 

Onnisys Oy huolehtii mukavaIT Oy:n konesalipalveluista ja on ollut mukana suunnittelemassa nykyaikaista palvelutuotantoa Päikky –tietojärjestelmän osalta. Onnisys Oy on haastanut positiivisesti olemassa olevia ratkaisuja ja yhteistyössä olemme löytäneet mukavaIT Oy:lle parhaat palveluratkaisut.

mukavaIT Oy on vuonna 2012 perustettu teknologiayritys, joka tuottaa varhaiskasvatuksen tietojärjestelmä- ja mobiiliratkaisuja sekä niihin liittyviä palveluja.

Päikky on nykyaikainen ja monipuolinen varhaiskasvatuksen tietojärjestelmä, joka yhdistää vanhempien, hoidon ja hallinnon tarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Päikky toimii selainpohjaisesti ja on siten joustavasti käytettävissä erilaisilla päätelaitteilla.

Helppokäyttöinen ja mukava käyttöliittymä antaa mahdollisuuden järjestelmän sujuvaan käyttöön ilman suurta tietoteknistä osaamista. Päikky on myös tulevaisuuden kokonaisratkaisu, joka antaa edullisen vaihtoehdon nykyisille järjestelmille.

Petri Järvinen

Petri Järvinen
mukava toimitusjohtaja, mukavaIT Oy