Referenssit

Case: Etätyöyhteydet kuntoon OpenVPN-teknologialla – Neorem Magnets Oy

asiakasreferenssi neorem magnets

Neorem Magnets Oy on magneettien ja niiden sovelluksien valmistaja, joka on toiminut jo 25 vuoden ajan. Neorem on maailmanlaajuisesti palkittu yritys, joka on toiminut mm. Kone-hissien kultatason toimittajana jo vuodesta 2011 alkaen. Neorem on ensimmäinen yritys Suomessa (ja viides maailmanlaajuisesti), joka on saavuttanut toimittajien huipputason.

Onnisys toteutti Neoremille etätyöyhteydet mahdollistavan VPN-ratkaisun. Ratkaisu toteutettiin kustannustehokkaasti valitsemalla vapaasti saatavilla oleva, avoimeen lähdekoodiin pohjautuva tuote.

Etäyhteyttä turvattiin entisestään luomalla käyttäjien monivaiheinen tunnistautuminen, jossa käytetään tietokoneen lisäksi mobiililaitetta. Luotu VPN-yhteys hyödyntää asiakkaan olemassa olevaa laitteistoa ja se asennettiin käymättä paikan päällä.

“Projektin tarkoituksen oli parantaa VPN autentikoinnin tietoturvaa. Ottamalla käyttöön “One time Password” autentikointi sekä uusi VPN tunnelointi. Onnisys oli meille entuudestaan tuttu, luotettava ja osaava yhteistyökumppani.” Juha Kaaresmaa, järjestelmäasiantuntija, Neorem Magnets Oy

Työelämän muuttuvat olosuhteet vaativat turvalliset ja vakaat yhteysratkaisut

Onnisys räätälöi tietoliikennepalveluillaan yksilöllisen ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka kestää vaativaa etäyhteyskäyttöä. VPN-yhteys toteutettiin teknologialla, joka kulkee nimellä OpenVPN, ja se on useiden erilaisten vapaiden ja kaupallisten VPN-tuotteiden perusta.

Molempiin käyttämiimme ohjelmistoihin on tarvittaessa saatavilla myös valmistajan kaupallinen tuki, mutta tässä tapauksessa tarjoamme tuen itse joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valittu teknologia skaalautuu hyvin kaikenkokoisiin yrityksiin.

"Vaatimuksena meillä oli että itse emme paljonkaan puutu projektin kulkuun vaan valmis suunnitelma ja toteutus tulisi Onnisysiltä. Projekti eteni nopeasti suunnitellulla tavalla. Saimme todella pienellä panostuksella parannettua tietoturvaa huomattavasti.”