Valvontapalvelut

Tarjoamme ylläpitopalveluita konesalissamme tai omissa tiloissasi oleville palvelimille räätälöidysti, yhtiösi tarpeiden mukaan. Valvomme puolestasi yrityksesi verkkoyhteyksiä sekä verkon aktiivilaitteita, kuten kytkimiä ja reitittimiä.

Voimme ottaa valvontaamme myös konesali-infrastruktuurin sekä yksittäisiä palvelimia ja muita palveluita.

Palvelimien, verkon ja palveluiden tapahtumiin pystytään reagoimaan ennakoivien valvontapalveluiden avulla useimmiten jo ennen kuin ongelmatilanteita syntyy. Palvelinten seuranta mahdollistaa esimerkiksi kapasiteetin tarpeen ennustamisen.

Asiantuntijamme pystyvät valvomaan palvelimiesi ja infran toimintaa, tekemään tarvittavat tietoturvapäivitykset ja huoltotoimenpiteet sekä ylläpitämään mahdolliset käyttöjärjestelmät, tietokannat, sovellusalustat ja verkkokomponentit.

Valvonta voi olla ympärivuorokautista tai tiettyyn palveluaikaan sidottua. Hälytykset käsitellään sovittujen SLA-luokitusten perusteella, ja hälytykset ohjataan sopimuksen mukaan joko asiakkaalle tai Onnisysille, jolloin reagoimme niihin sovituilla toimintamalleilla.

Valvontapalvelut joustavasti Onnisysiltä

Valvontapalvelumme on liitettävissä kaikkiin palvelimiin ja palveluihin riippumatta siitä, ovatko ne Onnisysin kapasiteettipalvelussa, toisella palveluntarjoajalla, kuten julkisissa pilvissä tai asiakkaan omissa tiloissa.

Onko aihe ajankohtainen yrityksessänne?

Varaa palaveriaika asiantuntijamme kanssa tästä.

Juha Moisio

Järjestelmäarkkitehti
+358 (0) 3 777 1266
juha.moisio@onnisys.fi