Onnisysin tarjoamat palvelut: AsiantuntijapalvelutVoit antaa meidän huoleksi niin pienet kuin isotkin projektit. Asiantuntijoiltamme löytyy laaja teknologiaosaaminen, ja pystymme yhdistämään eri teknologioita teidän vaatimukset täyttävän, kustannustehokkaan ja toimintavarman ratkaisun toteuttamiseksi.

Onnisysin tarjoamat palvelut: valvontapalvelutEnnakoivien valvontapalveluiden avulla tapahtumiin pystytään reagoimaan  ennenkuin ne muodostuvat ongelmatilanteiksi.

Onnisysin tarjoamat palvelut: konesalipalvelutTarjoamme turvallisen ajoalustan kapasiteettipalveluna, jolloin yrityksesi ei tarvitse investoida omiin palvelinlaitteisiin eikä niiden ylläpitoon.

Onnisysin tarjoamat palvelut: varmistuspalvelutTietojen menettäminen saattaa pysäyttää koko liiketoiminnan ja aiheuttaa mittavat kustannukset. Näin ollen varmistuksista huolehtiminen on ehdottoman tärkeää.

Onnisysin tarjoamat palvelut: tietoliikennepalvelutToimitamme myös tarvittavat verkko- ja tietoliikennepalvelut.

Onnisysin tarjoamat palvelut: lläpitopalvelutTarjoamme ylläpitopalveluita sekä konesalissamme että asiakkaan omissa tiloissa oleville palvelimille.