Vaivaton ja tehokas ratkaisu liiketoiminnan kriittisten tietojen turvaamiseksi

Pahimmassa tapauksessa tietojen menettäminen saattaa pysäyttää koko liiketoiminnan ja siten aiheuttaa mittavat kustannukset. Syynä tietojen menettämiseen voivat olla haittaohjelmat, laitteistoon tullut vika tai inhimilliset virheet ja vahingot. Varmistuksista huolehtiminen on sanomattakin ehdottoman tärkeää. 

Näiden tilanteiden varalle tarjoamme palvelimien varmistuspalveluja, joissa ensisijainen varmistus tehdään asiakkaan tiloissa olevalle laitteelle. Tämä mahdollistaa nopean varmistuksen ja tietojen palautuksen. Palveluun on mahdollista liittää etäkopiointi konesaliimme, jolloin tiedot ovat turvassa myös esim. Tulipalon sattuessa.

Käytämme teknologiaa, joka mahdollistaa varmuuskopioinnin myös hitaiden yhteyksien yli.

Miksi investoida varmistuspalveluihin? 
  • Valvottu ja vikasietoinen varmistuspalvelu
  • Varmistusten säännöllinen testaus
  • Kopiot kahteen eri fyysiseen paikkaan

Microsoft Office 365 Back-up

Microsoft O365 mahdollistaa tiedostojen saatavuuden ajasta ja paikasta riippumatta, ja onkin sen takia sopiva palvelu monelle. Usein kuitenkin luullaan, että tietojen siirtäminen Office 365 palveluun tarkoittaa niiden automaattista varmuuskopiointia. Tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä Microsoft ei takaa tietojen täydellistä ja nopeaa palautusta poistetun tai korruptoituneen datan osalta. 

Lyhyesti sanottuna, Microsoft vain lupaa, ettei se kadota O365:een tallennettua dataa. Enterprise Strategy Group:n selvityksen mukaan joka neljäs yritys jättääkin Office O365:en varmistuksen hoitamatta.

Microsoft huolehtii:
  • Palvelun säilymisen laiterikon tai luonnonkatastrofin sattuessa
  • Lyhyen aikavälin suojauksen käyttäjän tai ylläpitäjän virheille

Palvelun käyttäjän hoidettava varmistukset seuraavien varalta:
  • Inhimilliset virheet ja vahingot, kuten esim. tietojen poistaminen vahingossa
  • Tietomurrot, virukset ja haittaohjelmat
  • Henkilöt, jotka haluavat vahingoittaa yritystä

 

Onnisys Backup O365 palvelun avulla takaat että tiedot ovat turvassa. Kysy lisää tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.