Ajankohtaista

Esittelyssä asiantuntijamme Juha Moisio

Onnisys Juha Moisio

Juttusarjassa tutustutaan Onnisysin aivan tavallisiin asiantuntijoihin, jotka taistelevat työllään interwebin pahiksia vastaan ja takaavat asiakkailleen rauhalliset yöunet varmistaen, että laitteet ja verkot toimii, tiedostot ja data pysyy tallessa sekä mahdolliset viat ja ongelmat ratkaistaan.

Ensimmäisessä esittelyvuorossa Onnisys perustaja Juha Moisio, joka muodostaa yrityksen ”Tampere -jaoston”. Juha on yrityksen toinen perustaja ja jo vuodesta 2013 huolehtinut että asiakkaiden järjestelmät toimii. Vapaa-ajallaan Juha kalastaa mielellään, kunhan töiltään ehtii.

Juhalla on pitkä ura järjestelmäarkkitehtinä. Hän aloitti työuransa osa-aikaisena opiskelijana Tamrockilla ihan perus it-hommissa ja vuonna 1999 valmistuttuaan työllistyi heti Logia Software Oy:lle. Matkalle on mahtunut paljon Oraclea, Progress RDBMS:iä, MySQL:ää ja vaikka mitä muita kirjainyhdistelmiä.

Juha uskoo vahvasti omaan ja kollegoidensa tekemiseen. Yhtiökumppanin ja järjestelmäarkkitehdin lisäksi hän vastaa Onnisysin myynnistä. Kiinnostavien asiakasprojektien lisäksi tulevaisuudelta Juha toivoo jatkuvaa kalaonnea.

Mikäli ATK-hommat tai jo mainitut kirjainyhdistelmät kiinnostaa, Juhaan saa yhteyden sähköpostilla juha.moisio@onnisys.fi tai soittamalla 040 934 7079.

Tutustu muihin ajankohtaisiin aiheisiin tästä