Ajankohtaista

Tiedäthän olevasi vastuussa Microsoft 365 varmuuskopioinnista?

microsoft 365 varmuuskopiointi

Microsoft 365 varmuuskopiointi. Microsoft O365 mahdollistaa tiedostojen saatavuuden ajasta ja paikasta riippumatta, ja onkin sen takia sopiva palvelu monelle. Usein kuitenkin luullaan, että tietojen siirtäminen Office 365 palveluun tarkoittaa niiden automaattista varmuuskopiointia. Tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä Microsoft ei takaa tietojen täydellistä ja nopeaa palautusta poistetun tai korruptoituneen datan osalta.

Lyhyesti sanottuna, Microsoft vain lupaa, ettei se kadota O365:een tallennettua dataa. Palvelun käyttäjän on hoidettava varmistukset mm. Tietomurtojen, viruksien, haittaohjelmien ja inhimillisten virheiden varalta.

Onnisysin varmistuspalveluilla vältät ikävät yllätykset ja pidät tärkeän datan tallessa. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja tietojen varmuuskopiointiin ja suojaamiseen. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat valitsemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat varmistusratkaisut.

Monille yrityksille tietojen menettäminen voi olla katastrofi, joka voi aiheuttaa merkittäviä taloudellisia menetyksiä ja mainehaittoja. Siksi on äärimmäisen tärkeää varmistaa, että arvokas data on tallessa ja suojattuna kaikissa tilanteissa. Onnisysin varmistuspalvelut ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Onnisysin palvelut tarjoavat myös helppokäyttöisiä ratkaisuja tietojen palauttamiseen. Jos kadotat vahingossa tärkeitä tiedostoja tai kohtaat tietomurron, voit luottaa siihen, että Onnisys auttaa sinua palauttamaan kadonneet tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Älä jätä yrityksesi tietojen turvallisuutta sattuman varaan. Luota asiantuntijoihin, jotka tuntevat tietoturvan haasteet ja tarjoavat laadukkaita varmistusratkaisuja. Avullamme, voit nukkua yösi rauhassa, tietäen että tärkeät tiedot ovat suojattuna ja varmistettuna kaikissa tilanteissa.