Ajankohtaista

IBM FlashSystem 5200 ja ESX Stretch Clusterilla toimiva dual site -ratkaisu

Suunnitteletko levyjärjestelmän hankintaa?  

IBM Flash System 5200 ja ESX Stretch Clusterilla toimiva dual site -ratkaisu 

IBM:n v. 2021 julkaisema FlashSystem® 5200 tarjoaa kohtuuhintaisen Flash-tallennusratkaisun, jossa yhdistyy suorituskyky, tietosuoja, skaalautuvuus sekä hallinnoinnin yksinkertaisuus yrityksen yksilöidyt tarpeet huomioon ottaen.  

FS5200:n teho perustuu sen kykyyn liittyä suoraan NVMe-verkkoon sekä sen tarjoamiin levyvaihtoehtoihin. Perinteisiä NVMe-levyjä ei enää kannata käyttää, koska tarjolla on parempia vaihtoehtoja: Flash Core Moduleita (FCM2) ja Storage Class Memoryä (SCM). 

FCM2 on IBM:n kehittämä NVMe-väyläinen puolijohdelevy, joka tarjoaa sisäisen RAID-suojauksen sekä prosessorin, joka tehostaa datan pakkaamisen. Näin volyymien pakkaus voidaan ottaa käyttöön rajoituksetta ilman tehohäviötä. Pakkaus ei myöskään aiheuta laitteiston tukkeutumista, koska jokainen levy lisää pakkauksen tehoa. 

FS 5200 tarjoaa laajan valikoiman IBM Spectrum Virtualizen edistyneitä ominaisuuksia, joita voidaan kehittää ja laajentaa liiketoiminnan mukana. Se sisältää myös HyperSwap-toiminnallisuuden, jolla voidaan toteuttaa katkoton täyden käytettävyyden tarjoava metroklusteri.  HyperSwap -klusteri mahdollistaa datan taltioinnin samanaikaisesti molemmissa datakeskuksissa. 

VMware-ympäristöissä HyperSwap tukee useita vSpheren tallennusklusteriratkaisuja: 

+ Korkean käytettävyyden vSphere -datastoret (active-active)  
+ Automaattinen kuormituksen tasapainotus saittien välillä 
+ Huoltokatkojen minimointi 
+ Katastrofien välttäminen 

IBM Flash 5200 levyjärjestelmä

Uusimpana ominaisuutena FS5200 levyjärjestelmässä on niin sanottu SafeGuarded copy, jolla tieto turvataan ransomware hyökkäyksiä vastaan. SafeGuarded copy on toteutettu rautatasolla ja sen kiertäminen on liki mahdotonta.  

IBM FlashSystem 5200 on myös helppo asentaa. Räkityksen ja kaapeloinnin jälkeen perusasennus kestää 15 minuuttia. Hallinta on pilvipohjaista, ja käyttöönoton voi tehdä minuuteissa. 

Hyvä uutinen on se, ettei levyjärjestelmäratkaisuja tarvitse miettiä yksin. Onnisys omaa vuosien kokemuksien IBM -levyjärjestelmistä, joten jos aihe on ajankohtainen, varaa palaveri asiantuntijamme kanssa.

 

Lue myös

EU:n kyberdirektiivit muuttuvat – CER ja NIS2 tulevat, oletteko valmiina? 

Tietoturvasetelillä tukea tietoturvan kehittämiseen