Ajankohtaista

Kiinnostaako Cisco Meraki ja SD-WAN-teknologia?

Onnisys ja TD SYNNEX järjestävät asiapainoitteisen aamiaistilaisuuden Tampereella, jonka aikana esittelemme SD-WAN-teknologiaa ja Cisco Merakin uusimpia innovaatioita. Mikko Pietilä Ciscolta on kertomassa tuotteista, ja sen lisäksi Löytötexin Juha Hölli kertoo kokemuksistaan Cisco Merakista ja SD-WAN -teknologiasta. Esittelemme mielellämme ratkaisuja, jotka olemme myös itse testanneet ja hyväksi havainneet, koska asiakkaidemme liiketoiminnan järkeistäminen ja tehostaminen on päätavoitteemme.

**

Lue lisää Case: Löytötex & SD-WAN-teknologian käyttöönotto

SD-WAN (Software-Defined Wide Area Networking) on edistynyt tekniikka, joka hallitsee ja tehostaa WAN-verkkoa. Tavoitteena on parantaa organisaatioiden verkkoliikenteen hallintaa ja optimoida kustannustehokkuutta. SD-WAN mahdollistaa virtuaalisten verkkojen luomisen ja älykkään liikenteen reitityksen eri yhteyksien välityksellä, kuten MPLS, laajakaista, LTE ja satelliittilinkit. Lisäksi se tarjoaa keskitetyn hallintalaitteen verkkoliikenteen ohjaukseen ja optimointiin.

Cisco Meraki on luotu yksinkertaiseksi; täysin graafinen käyttöliittymä laskee ylläpidon kustannuksia. Laitteet voidaan toimittaa valmiiksi konfiguroituna, eli asennus on nopeaa. Teknologia on täysin pilvestä hallittava, joka mahdollistaa keskitetyt päivitykset, dokumentaatiot, sijaintivapaan vianselvityksen ja konfiguroinnin. Alusta on pitkän elinkaaren investointi verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla. Cisco Meraki mahdollistaa inkrementaalisen alustan rakentamisen, tietoturvan ja API -rajapinnat integraatioita varten.

Teknologia luo yhden alustan koko verkkoinfrastruktuurille. 

Mitä odottaa:

Tehokas tunti, jonka aikana voit nauttia aamiaista ja kuulla lisää  🌐 Cisco Merakista, sekä SD-WAN-teknologiasta 

Esittelyssä muun muassa:

❄️  Sensorit lämpötilavalvontaan: Tutustu kylmälaitteiden lämpötilojen tarkkailuun uuden sukupolven sensoreilla

📷 Kamerat kävijämäärien laskentaan: Miten hyödyntää kameroiden ominaisuuksia julkisissa tiloissa?

Missä ja milloin: 

📅  Torstaina 18.1.2024 kello 9:30  Scandic Tampere Stationissa

Miten osallistua: 

👉 Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai juha.moisio@onnisys.fi

Tule mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Cisco Meraki tekee yhdessä liiketoiminnastasi entistä älykkäämpää!