Ajankohtaista

Ulkoista IT – vähemmän riskejä, enemmän resursseja

IT-ulkoistus kannattaa etenkin silloin, kun omaa IT-osaamista ei ole tarpeeksi, tai haluatte keskittää omat IT-resurssit ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Yrityksenne IT-palveluiden ulkoistaminen on sama asia kuin taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistolle. Periaatteessa molemmat voisi hoitaa itse, mutta loppu viimein on kannattavampaa – ja turvallisempaa ulkoistaa ammattilaisille. Yhteen asiaan tai kokonaisuuteen keskittyvät oman alan asiantuntijat luultavasti hoitavat tehtävänsä laadukkaammin, edullisemmin ja pienemmällä riskillä.  

IT:n ulkoistaminen säästää resursseja, parantaa tietoturvaa ja vähentää tuotantokatkoksia. Kustannustehokkuuskin paranee, kun maksatte vain tarvitsemistanne palveluista! Samalla yleinen tehokkuus kasvaa, kun voitte keskittyä täysillä omaan ydinosaamiseen ja liiketoimintaan eikä IT ole enää takkuavaa ja kaikkien resursseja syövää pakkopullaa. 

Organisaation ulkopuoliset asiantuntijat saattavat myös nähdä mahdollisuuksia ja ratkaisuja mitä ette itse ole miettineet. Uudenlainen näkemys ja osaaminen voi pienilläkin muutoksilla saada aikaan merkittäviä muutoksia liiketoimintaan. 

Tietoturva paranee, kun IT-kumppanisi hoitaa automaattiset hälytykset ja pystyy pitämään huolta siitä, että kaikkien palvelimien, verkkojen ja laitteiden suojaus on päällä, päivitetty ja ajan tasalla. IT-ympäristöä kehitetään jatkuvasti, ja mitä varmemmaksi ja turvalliseksi asiakkaan IT-ympäristö saadaan, sen helpompaa sen riskienhallinta ja ylläpito on. Useimmat tietoturvariskit voidaan korjata etäyhteyden avulla. 


Voitte ulkoistaa koko IT:n tai vain osan siitä
 

Emme myy mitään, mitä yrityksenne ei todella tarvitse, mutta tuomme proaktiivisesti kehitysideoitamme julki. IT-ulkoistus alkaa nykytilan arvioinnista sekä tavoitteiden asettamisesta ja mikäli löydämme yhteisen sävelen, käärimme heti hihat ja otamme homman haltuun nopealla aikataululla.  

Onnisysin ulkoistuspalveluihin kuuluvat mm. 

  • Tietoturva 
  • F-Securen seuranta ja raportointi 
  • Verkkojen ja palomuurien ylläpito 
  • Palvelimien hallinta ja valvonta 
  • Paikallisverkon varmistukset ja valvonta 
  • Sovelluksien valvonta 
  • IT-palvelujen ympärivuorokautinen valvonta 
  • Microsoft o365 ylläpito 
  • DNS-palvelut 


Mistä IT-ulkoistuksen hinta koostuu?
 

Aika on rahaa ja rahaa voi säästää ulkoistamalla. Ulkoistuspalvelut voidaan toteuttaa kiinteällä kuukausihinnalla tai käytön mukaan palvelukohtaisella hinnoittelulla tarpeiden mukaisesti.  

🔹 Työntekijöiden määrä yrityksessänne 

🔹 Laitteiden määrä läppärit, puhelimet, tulostimet, tietoliikennelaitteet eli reitittimet, WLAN-lähettimet jne.) 

🔹 Mitä kaikkea ja mitä palveluja IT-ulkoistuksella halutaan hallita 

🔹 Tietoturva ja virustorjunta, sekä ohjelmistopäivitykset 

🔹 Palvelimet (serverit) ja pilvipalvelut 

🔹 Laitehallinta  

🔹 Työpaikan tietoliikenneverkon toiminnan hallinta: yleinen valvonta, vikatilanteiden tunnistaminen ja korjaus 

Kysy lisää IT -ulkoistamista ja sen mahdollisuuksista juha.moisio@onnisys.fi tai varaa palaveriaika suoraan tästä.