Ajankohtaista

Tiesitkö, että Cisco Merakilla on integroitu tuki ESL -labeleille?

Elektroniset hyllyetiketit (ESL) ovat erikokoisia ja -muotoisia digitaalisia näyttöjä, joita kaupat käyttävät mm. tuotteiden hintojen esittämiseen. Perinteisten paperihintalappujen sijaan, sähköiset hyllyetiketit voidaan päivittää automaattisesti etänä muuttamalla hintaa ohjauspalvelimelta. Yksi ESL -tarjoajista on SES-imagotag. 

Mikä on SES-imago tag? 

SES-imagotag on sähköisten hyllymerkintäjärjestelmien ja vähittäiskaupan asiantuntija. SES-imagotagit auttavat kauppiaita muuttamaan myymälänsä hinnoittelun pitkälle automatisoiduksi ja ottamaan harppauksen digitaaliseen tulevaisuuteen. Kaikkia SES-imagotag –laitteita voi hallinnoida yhden alustan kautta. 

SES-imagotag tarjoaa natiivin integraation Cisco Meraki –tukiasemiin, joka tarkoittaa sitä, ettei tarvetta lisäinvestointeihin tule, esim. uusien laitteiden muodossa, ja kokonaiskustannukset pysyvät kilpailukykyisinä. 

Kuva lainattu Cisco Meraki

Cisco Merakissa on integroitu tuki ESL -labeleille 

Ilman toimivaa verkkoyhteyttä, ei työnteostakaan tule mitään – turvallinen ja takkuamaton verkkoyhteys vaikuttaa niin työtehoon kuin työntekijöihin positiivisesti. Cisco Merakin pilvipalvelut lisäävät työtehoa ja tietoturvaa, tarjoten kustannustehokkaan ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille.  

Cisco Meraki on käyttäjäystävällinen, skaalautuva ja turvallinen verkkoratkaisu. Cisco Merakin käyttöönotto on nopeaa ja sen pilvipohjaisen hallinnan avulla kaikkia verkkoja voi hallita helposti samalta hallintapaneelilta. Se mahdollistaa myös tietoturvan määrittämisen kaikille internetiin yhdistetyille laitteille, reitittimille, kytkimille, palomuureille ja Wifi -verkoille.  

Cisco Merakin hyötyjä ovat mm. 

  • Nopea asennus 
  • Moderni, reaaliaikainen tietoturva 
  • Etätyön mahdollistaminen VPN-yhteydellä 
  • Toimii mobiilisti sekä tableteissa 
  • 24/7 tekninen tuki 
  • Hallintatyökaluilla voidaan hallita, estää ja rajoittaa kaistaa käyttäviä sovelluksia ja työkaluja 
  • Sopii hyvin myös varayhteysjärjestelmäksi