Referenssit

Case: Löytötex – Kriittiset maksujärjestelmät ja niiden valvonta

Kriittiset maksujärjestelmät, palvelimet ja niiden valvonta. Löytötexin ja Onnisysin yhteistyö alkoi jo Onnisysin alkuvuosina ja on pysynyt tiiviinä siitä lähtien. Ennen maksujärjestelmien uusimisprojektia Löytötex teki jo yhteistyötä Onnisysin kanssa SaaS-palveluna ostetun toiminnanohjausjärjestelmän myötä.  

Yhteistyökumppanin valinta oli helppoa, kun luottamus ja yhteinen sävel oli jo löytynyt. Löytötex lähestyi Onnisysiä, kun kassajärjestelmän kriittiset palvelimet haluttiin ulkoistaa. 

“Olimme uusimassa kassajärjestelmää ja halusimme ulkoistaa kriittiset kassajärjestelmän palvelimet ”johonkin” konesaliin”, kuvailee kehitysjohtaja Juha Hölli Löytötexiltä. 

Maksujärjestelmien uusimisprojekti eteni aikataulussa suunnitelman mukaisesti ja Löytötex kertoo olevansa tyytyväinen projektin etenemiseen. Isoin kohteliaisuus on se, että molempien toiveissa on jatkaa olemassa olevaa kumppanuutta ja laajentaa yhteistyötä kattamaan myös muita palveluita. 

“Ulkoistukseen lähdettäessä, Löytötexillä vaatimuksemme oli järjestelmän 100 % käytettävyys myymälöiden aukioloaikana. Tämä vaatimus on toteutunut.”

Käytössä olevat palvelut

Kapasiteettipalvelut | Varmistuspalvelut | Kumppanuuspalvelut

Tutustu yritykseen Löytötex Oy – Löytötex Oy on vuonna 1979 perustettu, yksitoista myymälää käsittävä perheyritys. Päätoimialueenaan Pirkanmaa. Ensimmäinen myymälä avattiin Jämsään. Löytötex-myymälät sijaitsevat Jämsän lisäksi Kangasalla, Orivedellä, Riihimäellä, Virroilla, Mäntässä, Keuruulla, Pälkäneellä, Sastamalassa ja Tampereella. Verkkokauppa palvelee asiakkaita koko maan laajuisesti.

Löytötex tarjoaa tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella. Löytötex-myymälät tarjoavat yli 10.000 eri tuoteartikkelia, niin suomalaisten suosimia merkkituotteita, omia merkkejä kuin merkittömiäkin tuotteita. 

Onnisys ota yhteyttä

Onnisys ja Löytötex asiakaspäivillä Tampereella 7.10.2022.